Kuinka opiskella verkkokurssilla?

Hei,

ja tervetuloa BPW Kraatz Opiston verkkokurssille. Mikäli verkkokurssien käyttäminen on sinulle jo tuttua, voit painaa sivun alalaidasta löytyvää Merkitse suoritetuksi -painiketta ja siirtyä itse kurssin aiheisiin. Jos verkkokurssit ovat sinulle uusia, jatka tämän osion loppuun.

Verkkokurssit ovat minulle uusi tuttavuus

Tämän otsikon alta löydät ohjeita verkkokurssin käyttämiseen.

Verkkokurssit koostuvat tyypillisesti useasta oppitunnista, joista kaikki on suoritettava, jotta kurssin pääsee läpi. Tyypillisesti verkkokurssin lopussa on vielä loppukoe, joka on läpäistävä, jotta kurssi on suoritettu loppuun.

Verkkokurssit, joihin olet osallistunut, löydät oikealta puolelta sivun ylälaitaa kohdasta Omat kurssit.

Verkkokurssien oppitunnit on tarkoitus suorittaa järjestyksessä ellei erikseen ole toisin mainittu, mutta voit kuitenkin palata edellisiin oppitunteihin kurssin aikana, jos koet sen tarpeelliseksi. Kurssiin kuuluvat oppitunnit näet Kurssin sisältö -luettelosta.

Kurssilla eteneminen

Kurssin alalaidasta löydät Merkitse suoritetuksi -painikkeen. Voit painaa tätä painiketta, kun olet käynyt läpi oppitunnin sisällön, ja verkkokurssi siirtyy automaattisesti seuraavaan oppituntiin.

Jos Merkitse suoritetuksi -painike on harmaan värinen, sinulla on vielä jokin kohta oppitunnilla suoritettavana. Jos oppituntiin liittyy videoita, ne on katsottava loppuun ennen kuin painike muuttuu vihreän väriseksi ja pääset eteenpäin.

Voit liikkua oppitunnista toiseen joko klikkaamalla haluamaasi oppituntia Kurssin sisältö -luettelosta tai käyttämällä Edellinen oppitunti ja Seuraava oppitunti -painikkeita

Loppukoe

Tyypillisesti kursseilla on vielä erillinen loppukoe, jonka voit aloittaa kaikki oppitunnit suoritettuasi.

Loppukokeen suoritettuasi paina painiketta Klikkaa tästä jatkaaksesi, jotta pääset lataamaan todistuksen kurssin suorittamisesta.

Kurssitodistuksen lataus

Kun kurssi on suoritettu loppuun, voit kurssisivulta käydä lataamassa itsellesi kurssitodistuksen. Kurssitodistus muodostuu automaattisesti ja voit halutessasi tulostaa sen itsellesi.

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssiin tai sen sisältöön liittyen, voit olla yhteydessä osoitteeseen koulutus@kraatz.fi.

Pääset kurssin ensimmäiseen osaan merkitsemällä tämän oppitunnin suoritetuksi. Antoisaa opiskelua!